Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oběd z papiňáku
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Pravý segedínský guláš
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Smažený sýr v těstíčku
Krémová česneková cibulačka
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Podzimní salát Coleslaw
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros