Voňavé bezmasé karí ze zelené čočky a špenátu, které máte hotové do 30 minut, si nejlépe vychutnáte s jasmínovou rýží.
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Rychlé karí s květákem a batáty
Cizrnové karí se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bílkový chlebíček
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Jednoduchý segedín
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Čokoládové cupcakes
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát