• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Karabáček s celerovým pyré
Napište svůj komentář k receptu

Karabáček s celerovým pyré

autor: milfis
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Karabáček s celerovým pyré
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks celer
    • 3
      ks mrkev
    • 3
      špetka rozmarýn
    • 2
      svazek česnek celé paličky
    • 2
      ks kořen petržele
    • olivový olej
    • 1
      balení smetana
    • 1
      špetka muškátový oříšek

Postup přípravy receptu

1
Celerové pyré:
2
1. Celer, mrkve a petržel očistíme a nakrájíme na větší kousky. Přidáme oloupaný česnek a rozmarýn. Dle chuti osolíme a opepříme. Vložíme do pekáčku a dáme do trouby rozehřáté na 160 až 180 °C a pečeme přibližně 30 až 40 minut.
3
2. Po upečení vše přendáme do tlakového hrnce a vaříme přibližně dalších 15 minut.
4
3. Nakonec vše spolu se smetanou rozmixujeme tyčovým mixerem.
5
Konfitovaný karábáček:
6
1. Maso už by mělo být od řezníka opracováno, proto ho pouze omyjeme, osolíme, opepříme, namažeme sádlem a vložíme do vakuového pytle a připravíme metodou sous-vide. Tato metoda je popsána níže a kuchaři pro ni využívají speciálního přístroje. Doma můžeme využít i zipový sáček na svačinu, který lze zakoupit běžně v obchodě. Do něj přidáme koření, trochu cibule a maso.
7
2. Troubu si rozehřejeme na 90 °C a vložíme do ní pekáč s vodou. Vodu necháme v troubě ohřát na teplotu 70 až 80 °C, kterou musíme při přípravě udržovat! Do vodní lázně vložíme sáček s masem a vaříme. Podle velikosti masa takto připravujeme až 48 hodin.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Candát a batátové pyré

Candát a batátové pyré

Ryba naostro na kapustovém pyré

Ryba naostro na kapustovém pyré

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Fritování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Kořen petržele Mrkev Muškátový oříšek Olivový olej Rozmarýn Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sendvič s tuňákem

Sendvič s tuňákem

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Meruňkové knedlíky po lechtalsku

Meruňkové knedlíky po lechtalsku

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín II.

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

Salátový dresing

Salátový dresing

Slaný anglický koláč

Slaný anglický koláč

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Orientální mrkvová polévka

Orientální mrkvová polévka

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

172
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
161
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
83
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
81
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
65
Skořičáky - skořicové minizáviny
Skořičáky - skořicové…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Karabáček s celerovým pyré
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact