• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kapustový prívarok podle mě
Napište svůj komentář k receptu

Kapustový prívarok podle mě

autor: Klára K.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 150 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapustový prívarok podle mě
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      kg kapusta
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      ks česnek
    • 4
      ks špekáček
    • 750
      g brambory
    • 1
      lžíce vepřové sádlo
    • 1
      lžíce olej
    • sůl
    • kmín Celý
    • masox 1 kostka nebo lžíce sojové omáčky
    • 2
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      lžička paprika - sladká vrchovatá
    • voda nebo vývar

Postup přípravy receptu

1
Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme na drobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek a kmín, zalijeme vývarem, nebo vodou, aby se maso zakrylo. Chvíli vaříme, přidáme umyté špekačky (v celku), sojovou omáčku, nebo masox.
2
Uvařené špekáčky oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme na kostky pokrájené brambory, v případě potřeby, přidáme ješte vývar nebo vodu, prívarok nesmí být kašovitý, vaříme do změknutí brambor. Mezitím si přichystáme z oleje, polohr. mouky a sladké papriky zásmažku, predtím, než jí dáme do prívarku, jí zalijeme dcl vody, dobře promícháme a dáme do prívarku. Vložíme pokrájené špekáčky a necháme přejít varem. Podáváme s čerstvým chlebem. Dobrou chuť.
3
**Moja poznámka:** Když se peče maso, zůstává výpek, který dám do mrazáku a při této příležitosti zužitkuji do tohoto prívarku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Salátový prívarok II.

Salátový prívarok II.

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anaj46 | 28. 12. 2011 15:22

    nějak mě tam chybí v ingrediencích zmínka o mase.které máme zalít vývarem

  • recepty73
    recepty73 | 20. 10. 2010 12:46

    Poprvé jsem tohle jedl kdysi u tety a musím říct,že při pohledu do talíře se mi lžíci do ruky brát něchtělo :-( ,ale chyba lávky ;-) =je to super!!Klíďo i bez špekáčku,ale nesmí to být kaše,takže brambor na kostky je lepší než strouhaný(někdo to tak dělá :-! ).Když zbyde,je to jedlé i s pokojovou teplotou :-P .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Uzeniny Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kapusta Kmín Masox Olej Paprika - sladká Polohrubá mouka Špekáček Sůl Vepřové sádlo Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinky s jablky

Palačinky s jablky

Pikantní fazole

Pikantní fazole

Pečená vepřová žebírka

Pečená vepřová žebírka

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen) paličky

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

59
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
49
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
42
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
23
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
22
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Johana Fabišíková ze Survivora: Zásnuby se slovenským fešákem!

Johana Fabišíková ze Survivora: Zásnuby se slovenským fešákem!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Další doporučené recepty:

Kapustovo-dýňová polévka
Kapustovo-dýňová polévka
Kapustový hrnec
Kapustový hrnec
Kapustový prívarok
Kapustový prívarok
Kapustový pudink
Kapustový pudink
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
  • Recepty.cz
  • Kapustový prívarok podle mě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact