• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kapustový prívarok podle mě
Napište svůj komentář k receptu

Kapustový prívarok podle mě

autor: Klára K.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 150 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapustový prívarok podle mě
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      kg kapusta
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      ks česnek
    • 4
      ks špekáček
    • 750
      g brambory
    • 1
      lžíce vepřové sádlo
    • 1
      lžíce olej
    • sůl
    • kmín Celý
    • masox 1 kostka nebo lžíce sojové omáčky
    • 2
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      lžička paprika - sladká vrchovatá
    • voda nebo vývar

Postup přípravy receptu

1
Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme na drobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek a kmín, zalijeme vývarem, nebo vodou, aby se maso zakrylo. Chvíli vaříme, přidáme umyté špekačky (v celku), sojovou omáčku, nebo masox.
2
Uvařené špekáčky oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme na kostky pokrájené brambory, v případě potřeby, přidáme ješte vývar nebo vodu, prívarok nesmí být kašovitý, vaříme do změknutí brambor. Mezitím si přichystáme z oleje, polohr. mouky a sladké papriky zásmažku, predtím, než jí dáme do prívarku, jí zalijeme dcl vody, dobře promícháme a dáme do prívarku. Vložíme pokrájené špekáčky a necháme přejít varem. Podáváme s čerstvým chlebem. Dobrou chuť.
3
**Moja poznámka:** Když se peče maso, zůstává výpek, který dám do mrazáku a při této příležitosti zužitkuji do tohoto prívarku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Salátový prívarok II.

Salátový prívarok II.

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anaj46 | 28. 12. 2011 15:22

    nějak mě tam chybí v ingrediencích zmínka o mase.které máme zalít vývarem

  • recepty73
    recepty73 | 20. 10. 2010 12:46

    Poprvé jsem tohle jedl kdysi u tety a musím říct,že při pohledu do talíře se mi lžíci do ruky brát něchtělo :-( ,ale chyba lávky ;-) =je to super!!Klíďo i bez špekáčku,ale nesmí to být kaše,takže brambor na kostky je lepší než strouhaný(někdo to tak dělá :-! ).Když zbyde,je to jedlé i s pokojovou teplotou :-P .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Uzeniny Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kapusta Kmín Masox Olej Paprika - sladká Polohrubá mouka Špekáček Sůl Vepřové sádlo Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové šátečky

Tvarohové šátečky

Slavnostní bramborová kaše

Slavnostní bramborová kaše

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Meteník

Meteník

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Lehký letní salát

Lehký letní salát

Výborné plněné papriky

Výborné plněné papriky

Churros

Churros

Cuketa se šunkou

Cuketa se šunkou

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

49
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
43
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
36
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Pohřeb Ozzyho Osbournea (†76): Marilyn Manson a rocková smetánka!

Pohřeb Ozzyho Osbournea (†76): Marilyn Manson a rocková smetánka!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

Další doporučené recepty:

Kapustovo-dýňová polévka
Kapustovo-dýňová polévka
Kapustový hrnec
Kapustový hrnec
Kapustový prívarok
Kapustový prívarok
Kapustový pudink
Kapustový pudink
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná jablka se slaninou
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
Karamelizovaná rajčata v olivovém oleji
  • Recepty.cz
  • Kapustový prívarok podle mě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact