Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Tvarohová štola
Kuskus s tofu
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Cuketové hody
Mřížkový dýňový koláč
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Hrách a kroupy
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…