Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Chlebové knedlíky
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Rebarborový koláč se sněhem
Podmáslový chléb - moc dobrý
Zapečená (nejen) krůtí játra
Rizoto z pánve-po našem
Studentské rychlolangoše
"Kouřové" marinované vepřové
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…