Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Omáčka Guacamole
Rybízové víno II.
Ananasová podkova
Jiříkův biskupský chlebíček
Punčové řezy pí Marečkové
Tiramisu s piškoty
Přírodní maso se zeleninou
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Banánovo – avokádové smoothie
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč