Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Telecí perkelt
Broskvový dort
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Mramorová bábovka vláčná
Krůtí medajlonky se sýrem
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Pudinkový pohár
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč