Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Houbové karbanátky III.
Haštalský řízek
Košovská specialita
Kynutý závin
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Kuřecí prsa na pórku
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Makovník, Makovec
Celer smažený v kořeněné tempuře
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč