Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Salát z červené řepy s fazolemi
Ďábelská pomazánka na topinky
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Norský dresing na zeleninové saláty
Vepřové kotlety podle tchyně
Donuty
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Báječné ovocné řezy - krémeš
Pečené kuře s čočkou beluga
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky