Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Vafle s lesním ovocem
Krevety s pikantní omáčkou
Pierogi ‒ pirožky
Rybízový koláč II.
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Papriková smetanová omáčka
Krémové houbové rizoto
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…