Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Jitrnicový prejt
Olejová bábovka s kakaem
Jidášky našich babiček
Tvarohový biskupský chlebíček
Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake