Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Kuřecí ražniči pro lenochy
Kapustové karbanátky s uzeninou
Kedlubnová krupicová polévka
Medovník z Počernic
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Pečená dýně (velice chutná)
Pikantní bramborový guláš
Měkké medové perníčky
Chřest s bešamelovou omáčkou
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki