Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Husí játra jako předkrm
Bylinkové máslo
Okurkový salát alá tzatziky
Kuřecí kari s rýží
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Česnekové řízky v těstíčku
Kuřecí prsíčka se žampiony
Pomazánka z červené řepy I.
Citronové těstoviny s hráškem a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…