Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Léčivý med malé vyděračky
Bůček pečený na zelí
Vajíčka v mikrovlnce
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Zelňačka s maďarskou klobásou
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki