Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Hovězí na červeném víně
Cheesecake
Pavlišovský řízek
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Jehněčí plec pečená
Makový závin III.
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Krkonošský hubník
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Kotlety s rajčaty a bramborami
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros