Kuřecí prsíčka po provensálsku
Pečený losos po provensálsku
Tvaroh po provensálsku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Takto upravený kapr je výborný. Měli jsme k němu bramborovou kaši. Ráda zopakuji.
Tatarský biftek II.
Malínský špaček od sestry Ireny
Babiččin sádlový koláč
Cuketový krém (polévka)
Mleté maso na žampionech
Krkovice s červeným zelím
Listové řezy s tvarohem
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Americké palačinky s horkými jablky
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…