Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Trosečníkova specialita
Labužníkova specialita
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající !!!! asi jsem dala hodně koření, bylo to velmi pikantní, ale naprosto super !
velká dobrota, prostě supr jídlo :-)
Výborné, nemá to chybu ! 8-)
úplná mňamka,dělala jsem ji na Silvestra a jen se zaprášilo :-)
Pridal jsem rozdrceny jalovec, ulezet nechal 4 dny, nema to chybu. Mnam,mnam. :-)
Rybí polévka II.
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Jednoduchý jahodový koláč
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Italská polévka Minestrone Institutu…
Veganský indický sójový guláš
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky