Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Trosečníkova specialita
Labužníkova specialita
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající !!!! asi jsem dala hodně koření, bylo to velmi pikantní, ale naprosto super !
velká dobrota, prostě supr jídlo :-)
Výborné, nemá to chybu ! 8-)
úplná mňamka,dělala jsem ji na Silvestra a jen se zaprášilo :-)
Pridal jsem rozdrceny jalovec, ulezet nechal 4 dny, nema to chybu. Mnam,mnam. :-)
Crème Brûlée
Polévka z uzeného masa II.
Koláč z jogurtů s drobenkou
Pařížské rohlíčky IV.
Kokosový dort s kakaovým krémem
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Houbové kroupy se zelím
Brokolicové nebo květákové lívance
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…