• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kanadský králík
Napište svůj komentář k receptu

Kanadský králík

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kanadský králík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík naporcovaný
  • Marináda
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks cibule velká -nakrájet
    • 1
      ks česnek palička - nakrájet
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžička ocet
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 0,50
      lžička chilli
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 1
      sklenice kečup - jemný může být i více

Postup přípravy receptu

1
Máslo necháme rozpustit a všechny ostatní suroviny přidáme a chvíli zahříváme. Nakonec nalejeme do pekáče na králíka a dbáme na to, aby všechny kousky byly namočené. Necháme do druhého dne v lednici odležet. Druhý den vložíme do trouby a pečeme, dokud je maso měkké.
2
Můžeme podávat s bramborem, knedlíky a zelím.... Marináda je i výborná studená s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Trhaný králík na krupicové kaši

Trhaný králík na krupicové kaši

Králík na petrželi

Králík na petrželi

Králík na smetaně

Králík na smetaně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ugg forum | 3. 11. 2013 05:05

    Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also. ugg forum http://magasin-ugg-paris-rue-vieille-du-temple.northcoastparks.com

  • Kučis | 16. 8. 2013 11:00

    Jj, půlka másla bohatě stačí.

  • gifts for men | 8. 7. 2013 18:34

    I have no idea how you do this but I’m completely fond of this blog. gifts for men http://www.link898.com/

  • nike blazer vintage | 18. 4. 2013 17:48

    Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass' favor. nike blazer vintage http://nikeblazervintage5.webnode.fr

  • ugg boots sales | 21. 11. 2012 18:54

    I simply wanted to compose a remark to thank you for all the wonderful tricks you are placing on this site. My time consuming internet investigation has finally been paid with awesome facts and strategies to write about with my companions. I 'd tell you that many of us visitors are very lucky to exist in a great community with so many special people with interesting hints. I feel very privileged to have come across your entire webpages and look forward to many more pleasurable moments reading here. Thank you again for a lot of things. [url=http://www.uggsgreeceonline.org]ugg boots sales[/url] <a href="http://www.uggsgreeceonline.org" title="ugg boots sales">ugg boots sales</a>

  • Ladis | 2. 10. 2011 09:00

    Je to super deti to zboznuji

  • blackie.m | 2. 3. 2011 12:49

    Kanadské proto, že marináda je v podstatě kanadská Barbecue omáčka, kterou jsem objevila v Mezinárodní kuchařce z r. 1988 ;-) a omáčka je určitě ještě mnohem starší. Jinak výborné, místo másla jsem použila polovinu množství olivového leje a kečup napůl s rajským protlakem - malinko "dietnější" verze :) Dá se jen tak s chlebem, dobré jsou i mini kolínka .

  • Di | 9. 1. 2007 15:09

    Je to vlastně králičí obdoba receptu Kuře na pátek. Nevím, pro kanadský, ke mně se tento recept dostal jako čína, ale děti ho pojmenovali jako mexické kuře. Obojí je skvělé, lze přidat (zvláště na králíka) kysanou smetanu. To ale samozřejmě znamená ubrat dost máslo. Já ho na kuře dávám docela malinký kousek, kuře pustí dost tuku, králík je přeci jen sušší, ale půlka másla je až až. Peču naporcované.

  • Ivana | 9. 1. 2007 14:12

    Tak jsem králíka vyzkoušela a byl dobrý, dala jsem celé máslo, ale zdálo se mi to moc. Příště jen půlku másla.

  • Jarča | 30. 10. 2006 12:27

    Pekla jsem v neděli, bylo to výborné!

  • Pavlína | 29. 10. 2006 12:30

    Můžu doporučit, odzkoušeli jsme tento recept a výsledek byl skvělý. Všem chutnalo, zařazujeme mezi oblíbené recepty. Podle rady paní Radky jsme dali půl másla a stačilo to. Dáváme 1.

  • Radka K. | 24. 10. 2006 10:40

    Marinádu nalít na maso teplou. Taky tento recept dělám, jen dávám půl másla a stačí to. Je to výborný recept. Dělám i s kuřetem.

  • Andrea | 23. 10. 2006 23:05

    Nezdá sa Vám 2 lyzicky soli presprílis? Sójová omácka, worcester a kechup obsahujú velké mnozstvo soli.

  • Monika | 23. 10. 2006 12:41

    Tu marinádu na to leju teplou a potom to nechám vychladnout a pak dám do lednice.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 10. 2006 10:46

    Tu marinádu ale asi nalít vychladlou, ne? Jinak to může býr dobrota:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Cukr Kečup - jemný Králík Máslo Ocet Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Milánské špagety ala zuzanka

Milánské špagety ala zuzanka

Králík na roštu - grilování

Králík na roštu - grilování

Špecle se slaninou a žampiony

Špecle se slaninou a žampiony

Cuketový quiche

Cuketový quiche

"Jahoďák" - dort

"Jahoďák" - dort

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Přírodní krkovička se zelím

Přírodní krkovička se zelím

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

216
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
212
Olomoucké kotlety (kapsy)
Olomoucké kotlety (kapsy)
112
Houbovo-zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Houbovo-zeleninová…
43
Mrkvový dort s ořechy podle Máma peče doma
Mrkvový dort s ořechy…
33
Bramborový salát s koprem a slaninou
Bramborový salát s…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Ženy.cz Poslední šance přihodit v aukci Akty X. Krása, která pomáhá ženám s rakovinou prsu

Poslední šance přihodit v aukci Akty X. Krása, která pomáhá ženám s rakovinou prsu

Blesk.cz Smutek hvězd po smrti Redforda (†89):  Pocta legendě i zlomené srdce

Smutek hvězd po smrti Redforda (†89): Pocta legendě i zlomené srdce

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Kalifornské ořechové muffinky
Kalifornské ořechové muffinky
Kalifornský salát
Kalifornský salát
Kamčin dortík
Kamčin dortík
Kanapky s paprikášem
Kanapky s paprikášem
Kančí guláš
Kančí guláš
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
  • Recepty.cz
  • Kanadský králík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact