• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kakaáček
Napište svůj komentář k receptu

Kakaáček

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kakaáček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení kakao hořké - 100g
    • 1
      balení capuccino čokoládové
    • 300
      ml voda
    • 1
      lžička hnědý rum
    • 100
      g cukr
    • 1
      kostka máslo
    • 1
      ks puding uvařený - ze 300 ml mléka a 3 lžiček cukru
    • 1
      balení dětské piškoty velké
    • marmeláda
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Svaříme vodu s cukrem 1 lžící rumu, sáčkem capucina a kakaem. Necháme asi 10 minut vychladit. Poté zamixujeme změklé máslo a pudink. Nalijeme do srnčího hřebu, který jsme vyložili fólií. Piškoty slepíme po dvou marmeládou a hustě je poklademe na směs a trochu je stlačíme dolů. Přikryjeme fólií a dáme alespoň na 12 hodin vychladit. Poté vyklopíme a polijeme čokoládou. Necháme ztuhnout a krájíme šikmé řezy. Můžeme stříknout šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana | 19. 4. 2007 23:42

    Těšila jsem se, jak to po vyklopení z formy pěkně nožem nákrájím, ale piškoty nezměkly, tak jsem na to musela vzít lžíci. Postupovala jsem přesně podle receptu, tak nevím, kde se stala chyba. Chuťově nic moc, docela mě to zklamalo. Příště radši udělám samotný pudink s piškotama.

  • Anonym | 6. 3. 2007 10:39

    musím se podělit o svůj názor-není to špatné, ale každý snědl kousek a už měl dost. I když čokoládové buchty máme všichni rádi, o tohle nikdo moc nejevil zájem. Ale chce to vyzkoušet,protože co člověk, to jiná chuť.

  • Ivana | 3. 3. 2007 15:19

    akorát se mi to chladí v ledničce-vypadá to famózně:o))))děti se už nemůžou dočkat a pořád se ptají kdy žeto bude:o)))

  • Silva | 1. 3. 2007 08:06

    Děkuju, víkendové pečení se blíží... ;o)

  • Adél | 26. 2. 2007 20:28

    Markét, Vy jste jednička !!! Vypadá to nádherně:-)

  • engliš | 26. 2. 2007 19:48

    Jani nééé vody je akorát..použila jsem kakao od orion.stuhne to určitě-zaručuju:o))Silvi mě zbyl 1 sáček z celé krabice tak jsem ho tam hodila-spíš to tak ovonilo.Pokud nemáte tak by šla i 1 lžička rozpustné kávy.Zdeňko ty piškoty určitě.Mě je tam napadlo dát až když jsem měla těsto ve formě:o)))

  • Zdeňka | 26. 2. 2007 11:29

    Markéto,recept se mi líbí,určitě vyzkouším,akorát bych dala 1/2 hmoty,na to piškoty a zalít zbytkem hmoty,ať je nemusím zatlačovat.Ale to si udělá každý podle sebe.

  • Silva | 26. 2. 2007 10:42

    Dobrý den, marně přemýšlím, jak velký je takový sáček capucina. Jedná se o ten jednoporcový, nebo o něco většího? Děkuju za odpověď ;o)

  • jana | 26. 2. 2007 10:32

    Markéto, mě se ten recept moc líbí, ale zdá se mi (takhle od boku) jestli té vody není moc.....jestli se mi zaručíte že to ztuhne :-), udělám to na neděli předem- čekám návštěvu a nebudu mít moc času

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dopolední svačina Svačina Mixování Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Capuccino Čokoládová poleva Cukr Dětské piškoty Hnědý rum Kakao Marmeláda Máslo Puding Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Volské topinky

Volské topinky

Vepřové maso s hráškem na smetaně

Vepřové maso s hráškem na smetaně

Jahelník mrkvový

Jahelník mrkvový

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Kakaovo-tvarohový dort

Kakaovo-tvarohový dort

Tom Kha Gai

Tom Kha Gai

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Nové brambory s česnekem

Nové brambory s česnekem

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

463
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
45
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných vloček
Jablečný (ovocný) nákyp…
42
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exkluzivní čokoládové…
36
Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!
Nejlepší horká čokoláda…
24
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Jablíčka v županu se…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

  • Recepty.cz
  • Kakaáček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact