• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kafé frapé
Napište svůj komentář k receptu

Kafé frapé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kafé frapé
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžička nescafé
    • 3
      lžička moučkový cukr
    • 4
      dl minerální voda neperlivá (Evian)
    • smetana do kávy
    • led kostky
    • zmrzlina dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Do vysoké vychlazené sklenice dáme kávu, cukr, 1 dcl vody, smetanu do kávy a vše rozmixujeme do husté pěny.
2
Poté dolijeme vodu, přidáme kostky ledu a zmrzlinu dle chuti. Podáváme s brčkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Extra Kremove Kafe

Extra Kremove Kafe

Ledové frapé

Ledové frapé

Caffe frape

Caffe frape

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SARA | 5. 5. 2011 22:06

    JA SI DELAM KAVU MAM JI RADA ALE NA TO MAM KAVOVAR DOLGE GUSTO TAKZE VLASTNE TO ZAMNE DELA LUXSUSNI KAVOVAR :-|

  • samuel bsa hafe | 10. 6. 2007 16:42

    já to rozmíchám

  • Anonym | 26. 10. 2006 20:59

    Vynikající když místo zmrzliny přidáme Baileys.

  • Dagmar Holubcová | 25. 6. 2005 18:36

    Tak přítel mě opravil tři polévkové lžíce vlažné vody jsem přehnala stačí jen jedna a půl.

  • Dáša Holubcová | 16. 6. 2005 16:59

    U nás doma děláme frapé, že do sklenice dáme dvě lžičky instantního kafe, dvě lžičky cukru a trošku vlažné vody, asi tři polévkové lžíce na 3dcl sklenici. Rozmixujeme frapé mixérkem do pěny, přidáme vychlazenou vodu a led. Dochutit se dá smetanou či mlékem. Frapé mixérek se dá dnes už koupit skoro v každých domácích potřebách a moc nestojí.

  • Di | 15. 6. 2005 15:52

    Já mixuji frapé v normálním mixéru. Dávám napůl vodu, napůl vychlazené mléko, případně kostky ledu, kávu a trošku cukru. Po ušlehání přeliji do sklenice a dám ještě köstičku ledu. Pěny je až až. V lením vedru je to skvělá změna.

  • as | 15. 6. 2005 11:30

    Já si nemohu pomoci, ale mně se to nějak nedaří. Zkoušela jsem to šlehat ve sklenici, pak jsem zkoušela míchat v šejkru a nic. Tak nevím....

  • Dahiba | 15. 6. 2005 08:32

    Koukám, že i na frapé řádil, "pětkový idiot".

  • Dahiba | 15. 6. 2005 08:30

    Ve skelnici můžete mixovat buď šlehačem na frape, nebo je jednodušší způsob, který jsem odkoukala při svých dovolených v řecku od domorodců, buď do sklenice s víčkem (např.tatarská omáčka) nebo teď prodává v akci Nescafe umělohmotný šejkr. Do vybrané nádoby dáme nescafe+cukr+ trochu vychlazené vody, zhruba tolik, aby se rozpustila káva a cukr, uzavřeme víčkem, vše důkladně protřepeme, až se vytvoří hustá pěna, tu nalejeme do sklenice a dolijeme vychlazenou vodou, nahoře zůstane pěkně hustá pěna, dole ledová káva, kdo chce přidá led a smetanu do kávy, se zmzlinou ve frapé jsem se nikdy nesetkala, ale proč ne, každý má rád něco jiného. :-)

  • Aneta Vyskočilová | 14. 6. 2005 23:24

    Jenom nevím jak bych to mixovala v té vychlazené sklenici.

  • Petr Slavík | 5. 8. 2004 00:29

    U nás teče kvalitní voda z vodovodu...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Ledový čaj
Nápoje Studené Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Led Minerální voda Moučkový cukr Nescafé Smetana Zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Zapečené špagety II.

Zapečené špagety II.

Zapečená brokolice s krabími tyčinkami

Zapečená brokolice s krabími tyčinkami

Třešňovo-čokoládové muffiny

Třešňovo-čokoládové muffiny

Kapustové karbanátky II

Kapustové karbanátky II

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Jablečný závin

Jablečný závin

Pribináček

Pribináček

Tiramisu

Tiramisu

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

222
Kořeněné sýrové tyčinky
Kořeněné sýrové tyčinky
148
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
66
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
49
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
34
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Kevin Costner předložil jasné důkazy proti žalující kaskadérce: Netrpěla, navíc k sexu nedošlo!

Kevin Costner předložil jasné důkazy proti žalující kaskadérce: Netrpěla, navíc k sexu nedošlo!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Kafé frapé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact