• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kabirův pečený česnek Čeněk
Napište svůj komentář k receptu

Kabirův pečený česnek Čeněk

autor: Kabir
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kabirův pečený česnek Čeněk
Kabirův pečený česnek Čeněk
Kabirův pečený česnek Čeněk
Kabirův pečený česnek Čeněk
Kabirův pečený česnek Čeněk
Kabirův pečený česnek Čeněk
Kabirův pečený česnek Čeněk
Kabirův pečený česnek Čeněk
Kabirův pečený česnek Čeněk
Kabirův pečený česnek Čeněk
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks česnek
    • 6
      lžička olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Hledal jsem ve sklepě hmoždinky a nějaký ten šroubek. Místo toho jsem ale našel česnek a hned mě vzaly chutě. Na hmoždinky jsem zapomněl eins-zwei a šel rovnou zase nahoru do kuchyně zapnout troubu. Ať si ty hmoždinky pak najde někdo jinej.
2
Připravte si šest česneků Čeňků. Postavte Čeňky a sebe na hlavu. Pak ještě trochu olivového oleje, ten bych ale na hlavu asi moc nestavěl. Rozhodnutí nechávám na vás.
3
Čeňky neloupejte, jen jim seřízněte horní část.
4
Pak do každého Čeňka kápněte lžíci olivového oleje a zabalte ho do alobalu.
5
Šoupněte Čeňky do trouby na 180°C. Oblečení v alobalu to mají rádi, tak na 35 minut.
6
Pak jim trochu dovolte se rozhalit a dejte jim ještě 10 minut. Dejte pozor, ať se rozhalí jen trochu a celé se vám to v té troubě nezvrhne někam jinam.
7
A teď pochybnosti na závěr. Ne, nepálí to. Ne, nebudete po tom smrdět. Ano, můžete jít potom rovnou na rande. Ne, samotný bych to asi nejedl, dal bych si k tomu třeba kuře a brambory. Cože? Nevíte, jak udělat dobré kuře? Píšu si a slibuji jako příští recept.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený česnek

Pečený česnek

Nakládaný česnek - sterilovaný

Nakládaný česnek - sterilovaný

Pečený (grilovaný) hrášek

Pečený (grilovaný) hrášek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 25. 6. 2013 16:07

    Kabir, pečené kuře tu je zrovna tak jako pečený česnek. :-|

  • Jitka | 24. 6. 2013 14:53

    Vtipné, ale duplicita je to především.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Přílohy, pečivo a luštěniny Zelenina
Pokrmy Chuťovky Přílohy Ostatní Ze zeleniny Zeleninové Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Večeře Pečení Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Olivový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Divoká sekaná

Divoká sekaná

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Pórková polévka s cizrnou

Pórková polévka s cizrnou

Kuřecí maso se šunkou a hermelínem

Kuřecí maso se šunkou a hermelínem

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

177
Rýže+čočka s cibulkou - příloha
Rýže+čočka s cibulkou -…
77
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí
60
Maková bábovka s mandarinkami
Maková bábovka s…
40
Ledový mátový čaj s mangem a granátovým jablkem
Ledový mátový čaj s…
33
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Citronovo-mrkvový koláč …

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Petr Kolář nedal život na venkově: Útěk zpátky do města! Byla to očista, říká

Petr Kolář nedal život na venkově: Útěk zpátky do města! Byla to očista, říká

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Joskovo masíčko
Joskovo masíčko
Jupka
Jupka
K - Nadívaná kuřecí stehna
K - Nadívaná kuřecí stehna
Kadeřávkový salát s cizrnou a avokádem
Kadeřávkový salát s cizrnou a avokádem
Kafíčkový moučník
Kafíčkový moučník
Kaftedakia
Kaftedakia
  • Recepty.cz
  • Kabirův pečený česnek Čeněk
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact