• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jižanský vínový kotlík
Napište svůj komentář k receptu

Jižanský vínový kotlík

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jižanský vínový kotlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí maso
    • 700
      ml červené víno - suché
    • 3
      ks cibule
    • 200
      g rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek
    • tymián
    • sůl a pepř
    • muškátový oříšek
    • 1
      ks bobkový list
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 200
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.
2
Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme maso, které osmažíme do zlatova, přidáme protlak, zarestujeme ho s masem a vše zalijeme vínem. Přidáme nastrouhaný česnek, tymián, sůl a pepř dle chuti, bobkový list, špetku nastrouhaného muškátového oříšku a zakryjeme poklicí. Když se vše začne vařit, zmírníme plamen a pomalu dusíme doměkka(cca 90 minut). Ke konci případně ještě dochutíme.
3
Pokrm rozdělíme na talíře nebo do misek, zasypeme sýrem a ihned podáváme s bagetou nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slaný vínový koláč

Slaný vínový koláč

Jogurtovo-vínový koláč

Jogurtovo-vínový koláč

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza | 3. 8. 2014 22:52

    Výborné, lehce pikantní jídlo. Děkuji za recept.

  • Jitka Růžičková | 11. 11. 2012 19:18

    Bylo to výborné, jen jsem musela doslazovat, protože jsem měla levný protlak, který byl hodně kyselý, radím nejdřív ochutnat anebo dát míň. Určitě se k receptu ještě vrátím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Hovězí maso Muškátový oříšek Olivový olej Rajský protlak Sůl Sýr Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Těstovinový salát s tofu

Těstovinový salát s tofu

Milionová polévka

Milionová polévka

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Lesklá citronová poleva

Lesklá citronová poleva

Prdelačka z jelítka - jíšková

Prdelačka z jelítka - jíšková

Nutella roláda

Nutella roláda

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Bublanina z remosky

Bublanina z remosky

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

155
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
148
Dýňová tortila
Dýňová tortila
138
Máslové řízky
Máslové řízky
121
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
64
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

Energická Jiřina Bohdalová (94) po operaci: Zase pracuje!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jižanské fazole s klobásou
Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Jižanské řízky
Jogurt jednoduše
Jogurt jednoduše
Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem
Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem
Jogurtová bábovka s kokosem
Jogurtová bábovka s kokosem
  • Recepty.cz
  • Jižanský vínový kotlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact