Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Cuketové chlupaté knedlíky
Hovězí maso na pivu
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Hrnková kávová buchta
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky