Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Zapékaná čekanka po francouzsku
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Gulášová polévka II.
Bambusové výhonky s tofu
Placek ze strouhanky
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Vajíčková pomazánka z lučiny
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky