Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Cibulová polévka se sýrem
Vosí hnízda
Bramborová pánev (omeleta)
Sumeček
Fazolková polévka II.
"Slovenský" bramborák
Rebarborové čatní
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Banánové placičky / palačinky
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…