Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Brambory na paprice jako příloha
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Karamelové řezy s mandlemi
Drobenkový mazanec (bochánek)
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Sýrová pomazánka Eli
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Kávovo-ořechové řezy
Houbová frittata s rajčaty
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát