Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Delikatesní salát
Zelný salát s křenem
Italské kuře II.
Kokosová očka
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Hovězí na víně se zeleninou
Pomazánka z tvrdého salámu
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Bramboráky se zelnou směsí
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Nepečený ovocný dort