Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Zakryté hovězí plátky
Linecké těsto pro začátečníky
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Adamovy kuličky (sekaná)
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cuketové karbanátky (sekaná)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort