Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Kapustové závitky
Pampeliškový med
Masové závitky
Švestková povidla bez míchání
Luxus řez
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Kokosovo-pomerančový koláč
Zdravé lívance z ovesných vloček
Pórková polévka s cizrnou
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Cukeťák z trouby
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem