Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Med nebo sirup z květů divizny
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Dukátové buchtičky z remosky s…
Čevapčiči po našem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki