Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Růžičková kapusta na kari
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Čokoládové muffiny
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Vepřové na pomerančích
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Jednoduchá šunková pomazánka
Domácí vepřovka po česku ala …
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki