Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Rohlíčky pro bezdomovce
Rychlá koprovka bez jíšky
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Myslivecká směs
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Knedlíčky ze strouhanky
Muffiny na více způsobů
Ledový salát s okurkou a mátou
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort