• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jiřinčin mls
Napište svůj komentář k receptu

Jiřinčin mls

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jiřinčin mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      polohrubá mouka
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      vanilkový cukr
    • 1
      prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      ks šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • margotka
    • 100
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Smícháme sypké směsi, přidáme jemně nastrouhanou Margotku, vejce, přidáme mléko, šlehačku a olej. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo peč.papír) a dáme do trouby na 175 °C a pečeme asi 30 minut.
2
Na ještě teplý moučník namažeme krém, který jsme vytvořili smícháním másla a žloutku (veškeré ingred. by měly mít pokojovou teplotu), přidáme cukr, kakao a trochu rumu. (Kdyby se krém srazil, stačí ho jen trochu ohřát např. v mikrovlnné troubě a on se krásně spojí a až trochu vychladne, můžeme jej namazat na moučník).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový mls

Paprikový mls

Letní mls

Letní mls

Kuřecí mls

Kuřecí mls

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 9. 5. 2006 11:02

    Opravdu skvělý zákusek.Příště udělám plechy dva,jelikož je nás doma 5,tak jeden byl málo.

  • Jana Kutačová | 25. 4. 2006 08:24

    Už jsem si to v marketu ověřila.Netušila jsem,že se dělají i menší tyčinky.Do tohoto receptu však patří ta 100g čokoládka Margot

  • Magda | 25. 4. 2006 08:00

    Margotka má 100 gramů.Dělají se teď i menší tyčinky a ty mají do 50gr.

  • Jana Kutačová | 24. 4. 2006 16:31

    Paní Jano mockrát děkuji za upřesnění té gramáže.

  • Jana Kutačová | 24. 4. 2006 15:34

    Já si myslela,že Margotka je už od mého dětství pořád stejné velikosti.Gramáž opravdu teď zpaměti nevím( tipovala bych 125g),ale co nejdříve Vám to zjistím přesně.:o)

  • Jana Louny | 24. 4. 2006 14:58

    Ted jsem jednu snedla,tak vam aspon mohu napsat,ze je 100g.

  • Hana | 24. 4. 2006 12:53

    Jaká velká Margotka - gramáž prosím.

  • Anonym | 24. 4. 2006 09:47

    Krém částečně nasákne do těsta a zbytek zůstane napovrchu.Je to opravdu moc dobré a krém je krásně hlaďounký.

  • jana Louny | 24. 4. 2006 09:43

    Muzu se zeptat,proc se maslovy krem dava na teply kolac?Neroztece se ta napln?Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje
Nápoje Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Kakao Margotka Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilkový cukr Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Škvarková pomazánka III.

Škvarková pomazánka III.

Ananasový koláč III.

Ananasový koláč III.

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Kynutá skořicová bábovka

Kynutá skořicová bábovka

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

160
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
82
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
28
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Jiřinčin mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact