• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jiný houbový gulášek
Napište svůj komentář k receptu

Jiný houbový gulášek

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jiný houbový gulášek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vepřový bůček
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • celer
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • máslo
    • mletá paprika
    • 500
      g čerstvé houby hlavičky

Postup přípravy receptu

1
Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a na kostičky nakrájený bůček. Necháme zadusit. Zeleninu nastrouháme na jemném struhadle a přidáme k cibuli. Přidáme máslo a necháme chvilku dusit. Mícháme, aby se to nepřipálilo.
2
Zasypeme paprikou, pepřem přidáme na větší kousky nakrájené hlavičky hub, podlijeme trošku vodou a necháme dusit doměkka. Když jsou houby měkké, osolíme a zamícháme zakysanou smetanu, ještě chvilku povaříme. Ta zelenina pěkně zahustí a není potřeba mouka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Hovězí gulášek

Hovězí gulášek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • valdan | 28. 8. 2013 20:28

    Byl výborný, na velkou jedničku. :-)

  • Mufice | 19. 7. 2011 17:15

    Moc dobrá omáčka. Recept jsem si ale upravila dle dostupných surovin - krůtí maso a smetana

  • marie nezlakova | 4. 9. 2009 10:39

    Moc dobré!Dělala jsem i z menu dne guláš se zeleninou a také mě mile překvapil.Obojí je velice chutné s rýží.

  • Iva Štětinová | 7. 9. 2008 18:12

    Velmi chutné i s rýží. Obzvlášť vhodné i pro ty, co houby zrovna dvakrát nemusejí, protože nejsou v této úpravě tak výrazné. Děkujeme.

  • Mirek Jonáš | 29. 9. 2007 18:49

    Super tip. Právě jsem to zkoušel a perfektní. Jen škoda, že manželka je vegetariánka a musel jsem oželit slaninku .... Ale i tak výborné !!!

  • Petra Pozděnová | 10. 3. 2007 13:00

    Děkuji za milé oslovení Anonyme. Protože knedlíky své" maminky znám. :-). A umí je fakt dobré, jenže si jí nechce :-(.

  • Anonym | 9. 3. 2007 18:38

    A milá Petro,jak jen z obrázku poznáte kupovaný knedlíK??

  • Petra Pozděnová | 9. 3. 2007 12:37

    No, nevypadá to špatně :-). Až na ty bílý kupovaný knedlíky :-(. Jani H. nebuď lenivá a dělej domácí. :o)

  • Aiarn | 13. 9. 2006 12:17

    Jani, moc se libi, ze tam neni mouka. Pokud bude dobry ulovek o vikendu dam se do toho:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Čerstvé houby Cibule Máslo Mletá paprika Mrkev Pepř mletý Petržel Slunečnicový olej Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový likér

Malinový likér

Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Pizza

Pizza

Indické rybí kari

Indické rybí kari

Vepřová pečeně Robert

Vepřová pečeně Robert

Jahodovo - vanilkový tvaroh

Jahodovo - vanilkový tvaroh

Rukolová polévka

Rukolová polévka

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Zeleninový salát s domácí zálivkou

Zeleninový salát s domácí zálivkou

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

34
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
28
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…
25
Domácí kečup
Domácí kečup
18
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
18
Adžika - zeleninová pasta
Adžika - zeleninová pasta

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Jihočeské Kosmatice
Jihočeské Kosmatice
Jihofrancouzský salát
Jihofrancouzský salát
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník
Jiříkova pomsta
Jiříkova pomsta
Jiříkův biskupský chlebíček
Jiříkův biskupský chlebíček
Jíšková pórková polévka
Jíšková pórková polévka
  • Recepty.cz
  • Jiný houbový gulášek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact