• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jídlo z papíru
Napište svůj komentář k receptu

Jídlo z papíru

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jídlo z papíru
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřová krkovice
    • 4
      ks cibule menší
    • 4
      ks rajčata
    • 4
      ks čerstvé žampiony nebo hřiby - větší
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • 40
      ml červené víno
    • papír na pečení
    • máslo na pomazání

Postup přípravy receptu

1
Maso a houby nakrájíme na kousky, cibule a rajčata na tenká kolečka. Všechny ingredience smícháme opatrně a ponecháme v lednici alespoň 24 hodin.
2
Pak si připravíme 4 kousky papíru, pomažeme je máslem a naneseme na každý 1/4 směsi. Zabalíme a pečeme v troubě na 200 °C zhruba 45-50 minut.
3
Servírujeme zabalené. K tomu se hodí bílé pečivo a podle mého manžela taky řezané pivo :-)
4
Recept pochází z Turecka, bylo tam použito jehněčí maso - do této podoby jsem ho upravila já.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky v rýžovém papíru

Závitky v rýžovém papíru

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kaňka | 15. 4. 2012 12:11

    a nezkoušel někdo místo pečícího papíru takový ten průhledný pečící rukáv?

  • Hollows Hollows | 30. 5. 2007 22:06

    <a href="http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html">Harry Potter: Deathly Hollows</a> is supposed to be the best book in the series! http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html

  • 000 000 | 13. 5. 2007 15:34

    Vařte to,je to dobré.Dnes jsem byla pochválená.Přílohu jsem dělala brambory,pak snad by se hodil ještě chleba.

  • verunka berunka | 4. 5. 2007 16:31

    místo papíru je podle mně lepší alobal......

  • pavlína dankovcová | 2. 5. 2007 16:52

    A ten papír je jen k zabalení nebo ho potom jíte?? Vždyť by byl nepoživatelný!!!

  • Nomia | 1. 4. 2007 14:02

    mam doma turka takze jsem uvitala to ze se tam v klidu muze dat to jehneci...to bude mit ale radost :D

  • Irena | 21. 3. 2007 16:36

    Miluji jehněčí maso, a tak jsem přívítala další úžasný recept na přípravu tohoto pokrmu. Víno nejen vylepšuje chuť, ale také ničí choroboplodné zárodky.

  • Anonym | 13. 1. 2007 20:30

    Stejné jako maso v alobalu, které dělám, dobré

  • Airan | 13. 1. 2007 19:30

    Lenko, zrovna dnes jsem to delala s kurecimi stehenni platky, je to mozna jeste lepsi nez s veprovym masem:-)

  • Lenka | 5. 10. 2006 10:47

    Můžu to udělat i s kuřecím? Nebo jiným druhem masa?

  • Airan | 27. 9. 2006 16:57

    Gabi, ano, normalni papir na peceni.Jani, jde to i bez vina, parkrat jsem to tak "osulila", pokapala jsem to sojovkou :-))) Jestli je krkovice moc libova je dobre pridat platek masla.

  • Jana z VM | 27. 9. 2006 14:52

    Airan, musí tam být to víno ? U nás se červené nepije, tak by bylo škoda kvůli tomu načínat celou láíhev! Díky za odpověď!

  • Gábina Houšková | 27. 9. 2006 09:16

    Airan, jaký používáte papír? Ten klasický na pečení?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Turecko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Červené víno Cibule Máslo Papír na pečení Pepř mletý Rajčata Sůl Tymián Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Odpalované větrníčky s vanilkovou nápní

Odpalované větrníčky s vanilkovou…

Domácí majonéza

Domácí majonéza

Dort od lenocha

Dort od lenocha

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Cuketa snadno, rychle a chutně

Cuketa snadno, rychle a chutně

Jednoduché ovesné sušenky

Jednoduché ovesné sušenky

Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem

Penne s kuřecím masem, listovým…

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

116
Gnocchi se zelím a mletým masem
Gnocchi se zelím a…
94
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
92
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
76
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
74
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Jídlo z papíru
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact