• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ještě lepší a chutnější harlekýn
Napište svůj komentář k receptu

Ještě lepší a chutnější harlekýn

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ještě lepší a chutnější harlekýn
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • 1. těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 3
      lžíce kakao
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • 2. těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 100
      g čokoláda - mléčná nebo čokoláda na vaření
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • pařížská šlehačka
  • Krém
    • 100
      g čokoláda na vaření nebo bílá čokoláda
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
  • Na ozdobení
    • mandarinky
    • čokoláda nebo kokos

Postup přípravy receptu

1
1.těsto: žloutky s cukrem utřeme do pěny a zašleháme k tomu olej. Přisypeme mouku, kakao a prášek do pečiva. Nakonec vmícháme mléko a sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme zvolna při 170 °C asi 40 minut.
2
2.těsto: žloutky s cukrem utřeme do pěny a zašleháme k tomu olej. Přisypeme mouku, na struhadle nastrouhanou čokoládu a prášek do pečiva. Nakonec vmícháme mléko a sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme zvolna při 170 °C asi 40 minut.
3
Krém: nejprve si nalámeme čokoládu. Smetanu nalijeme do rendlíku a na ohni mírně ohřejeme - nesmí se vařit! Pak stáhneme rendlík z plotny a dáme do něho nalámanou čokoládu. Tu pak v rendlíku mícháme, dokud se úplně ve smetaně nerozpustí. Pak dáme do ledničky a počkáme do dalšího dne. Další den ji vyšleháme.
4
Nejprve si upečeme 1. těsto. Pak na něho natřeme krém a přiklopíme 2. těstem. Navrch namažeme pařížskou šlehačku - já kupuji přímo v obchodě (např. Interspar, vyrábí mlékárna Kunín), nebo ji můžete vyrobit: 1 Smetana, 3 lžíce kakaa a 3 lžíce cukru svaříme a po vychladnutí nejlépe den necháme v ledničce.
5
Nakonec zdobíme mandarinkami a kdo má rád může posypat kokosem nebo strouhanou čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

Chutnější obalované řízky nebo…

Vánoční perníčky, ještě jednodušší než se zdá!!!

Vánoční perníčky, ještě jednodušší…

Dort, jaký jste ještě neviděli

Dort, jaký jste ještě neviděli

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Chlazení Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Čokoláda - mléčná Čokoláda na vaření Cukr Kakao Mandarinky Mléko Pařížská šlehačka Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Smetana ke šlehání Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z paštiky

Pomazánka z paštiky

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

kuřecí srdíčka

kuřecí srdíčka

Vepřové závitky plněné sýrem

Vepřové závitky plněné sýrem

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…

Hrášková polévka se slaninou

Hrášková polévka se slaninou

Kuskus se zeleninou a tuňákem

Kuskus se zeleninou a tuňákem

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

40
Hruškový koláč s vanilkovým medem
Hruškový koláč s…
29
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Kořeněné vepřové řízky v…
27
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
26
Kuřecí stehna na medu s jablky
Kuřecí stehna na medu s…
23
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Hvězda primáckého Polabí Saša Rašilov: Velké stěhování v životě i seriálu

Hvězda primáckého Polabí Saša Rašilov: Velké stěhování v životě i seriálu

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Ještě lepší a chutnější harlekýn
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact