• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ještě lepší a chutnější harlekýn
Napište svůj komentář k receptu

Ještě lepší a chutnější harlekýn

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ještě lepší a chutnější harlekýn
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • 1. těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 3
      lžíce kakao
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • 2. těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 100
      g čokoláda - mléčná nebo čokoláda na vaření
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • pařížská šlehačka
  • Krém
    • 100
      g čokoláda na vaření nebo bílá čokoláda
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
  • Na ozdobení
    • mandarinky
    • čokoláda nebo kokos

Postup přípravy receptu

1
1.těsto: žloutky s cukrem utřeme do pěny a zašleháme k tomu olej. Přisypeme mouku, kakao a prášek do pečiva. Nakonec vmícháme mléko a sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme zvolna při 170 °C asi 40 minut.
2
2.těsto: žloutky s cukrem utřeme do pěny a zašleháme k tomu olej. Přisypeme mouku, na struhadle nastrouhanou čokoládu a prášek do pečiva. Nakonec vmícháme mléko a sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme zvolna při 170 °C asi 40 minut.
3
Krém: nejprve si nalámeme čokoládu. Smetanu nalijeme do rendlíku a na ohni mírně ohřejeme - nesmí se vařit! Pak stáhneme rendlík z plotny a dáme do něho nalámanou čokoládu. Tu pak v rendlíku mícháme, dokud se úplně ve smetaně nerozpustí. Pak dáme do ledničky a počkáme do dalšího dne. Další den ji vyšleháme.
4
Nejprve si upečeme 1. těsto. Pak na něho natřeme krém a přiklopíme 2. těstem. Navrch namažeme pařížskou šlehačku - já kupuji přímo v obchodě (např. Interspar, vyrábí mlékárna Kunín), nebo ji můžete vyrobit: 1 Smetana, 3 lžíce kakaa a 3 lžíce cukru svaříme a po vychladnutí nejlépe den necháme v ledničce.
5
Nakonec zdobíme mandarinkami a kdo má rád může posypat kokosem nebo strouhanou čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

Chutnější obalované řízky nebo…

Vánoční perníčky, ještě jednodušší než se zdá!!!

Vánoční perníčky, ještě jednodušší…

Dort, jaký jste ještě neviděli

Dort, jaký jste ještě neviděli

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Chlazení Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Čokoláda - mléčná Čokoláda na vaření Cukr Kakao Mandarinky Mléko Pařížská šlehačka Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Smetana ke šlehání Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s citronem

Tvarohový koláč s citronem

Medové řezy ze 4 placek

Medové řezy ze 4 placek

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

Utopenci IV.

Utopenci IV.

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Rigatoni s chřestem

Rigatoni s chřestem

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem

Salát z čínského nebo pekingského…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

360
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
92
Bigos
Bigos
43
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
24
Švestková povidla
Švestková povidla
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

  • Recepty.cz
  • Ještě lepší a chutnější harlekýn
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact