• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jemné palačinky z acidofilního mléka
Napište svůj komentář k receptu

Jemné palačinky z acidofilního mléka

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 57
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 200
      ml podmáslí , acidofilní mléko či kefír
    • 1
      ks vejce
    • 60
      g hladká mouka dle hustoty těsta, cca
    • sůl - špetka
    • 1
      lžíce vanilkový cukr
    • olej na smažení
  • Dále dle chuti
    • skořice - mletá
    • strouhaný kokos
    • kakao
    • zakysaná smetana nebo jogurt, šlehačka, zmrzlina...

Postup přípravy receptu

1
Acidofilní mléko smícháme s vejcem, cukrem, solí, moukou a vše vymícháme v hladké řidší těstíčko, které se nám bude dobře rozlévat po rozpálené pánvi s trochou oleje. Množství mouky se může lišit podle hustoty mléka a jelikož v ingrediencích chybí acidofilní mléko, zadal jsem tedy podmáslí i kefír, jelikož jsou to v podstatě všechno kyselá mléka, která dodají palačinkám jemnost.
2
Smažíme z obou stran dozlatova, neobracíme dřív, než je osmaženo, aby se nám palačinky zbytečně netrhaly. Z uvedeného množství budou 3-4 palačinky. Záleží na velikosti pánve a tloušťce palačinky.
3
Dozdobíme dle vlastní chuti a fantazie.
4
Těsto můžeme také ochutit například skořicí, kakaem, kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Jemné tvarohové palačinky

Jemné tvarohové palačinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sladká jídla Nejlepší dezerty Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Moučníky Sladké Z mléka / sýra Bezmasá jídla Dezerty Snídaně Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Děti Vegetariáni Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kakao Olej Podmáslí Skořice - mletá Strouhaný kokos Sůl Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové maso na kmínu a pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Prominentní rýže

Prominentní rýže

Jogurtovo-jablečná bábovka

Jogurtovo-jablečná bábovka

Litá buchta

Litá buchta

Domácí lučina

Domácí lučina

Domácí koblížky od babičky

Domácí koblížky od babičky

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Hasenöhrl (zaječí uši)

Hasenöhrl (zaječí uši)

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

101
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
64
Brokolice se slaninou (nejen) z remosky
Brokolice se slaninou …
63
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…
57
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Řecká musaka podle…
44
Rychlý švestkový koláč - výborný
Rychlý švestkový koláč -…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Smrt vévodkyně z Kentu (†92): Kdy bude pohřeb?

Smrt vévodkyně z Kentu (†92): Kdy bude pohřeb?

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Jemné kuřecí závitky
Jemné kuřecí závitky
Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Jemné ovocné knedlíky z odpalovaného těsta
Jemné ovocné knedlíky z odpalovaného…
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Jemné tvarohové nočky s ovocnou omáčkou
Jemné tvarohové nočky s ovocnou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Jemné palačinky z acidofilního mléka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact