• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Jemelínský makovec
Napište svůj komentář k receptu

Jemelínský makovec

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 67
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jemelínský makovec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 60
      g máslo
    • 300
      g cukr
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 340
      g mák mletý
    • 0,50
      l mléko
    • 340
      g polohrubá mouka
    • 2
      balíček prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Cukry vejce a máslo ušleháme do pěny, pak přidáme mléko, mák a prosátou mouku s pečícím práškem a vlijeme na vymazaný a vysypaný hluboký plech, pečeme až povrch zezlátne. Můžeme polít citronovou polevou, ale dobrý je i bez ní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketovo-citronový makovník / makovec

Cuketovo-citronový makovník / makovec

Makovec s ledovou polevou

Makovec s ledovou polevou

Hrnkový makovec

Hrnkový makovec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • RauM
    RauM | 10. 1. 2012 14:02

    po doladění nemá chybu :o)) ale i tak dávám

  • RauM
    RauM | 10. 1. 2012 14:01

    přidala jsem mletý hřebíček, skořici a citronovou kůru, slunečnicová a lněná semínka a výsledek nemá chybu. Někomu je sice dost sladký, ale já myslím, že druhý den nemá chybu (pokud vydržím) ;-)

  • Blanka L. | 9. 5. 2011 17:14

    Makovec jsem dělala přesně podle receptu, přesto mně vyšel suchý, hrozně drobivý a taky moc sladký. Už ho péci nebudu. Zkusím nějakou variantu s olejem.

  • elishaw | 19. 11. 2010 13:21

    výborný, ještě sem nakonec těsto rozdělila napůl, do jedné přidala kakao a do druhé brusinky a upekla v chlebíčkové formě (2) oic chutnalo a na řezu vypadá ůžasně :-) zopakuju!!!

  • Fanfan | 14. 11. 2010 13:00

    Makovec je vynikající, zařadila jsem ho do repertoáru oblíbených moučníků. Postupně vychytávám vyhovující poměry surovin, přišel mi poměrně drobivý, takže teď dávám víc másla, víc vajec a trochu oleje, část máku nahrazuji ořechy, navrch citronovou polevu a je opravdu nepřekonatelný... :-)

  • Zuzana Uchytilová | 31. 3. 2010 14:05

    Já tedy na mák vůůůůbec nejsem, ale protože přítel nemůže jíst šišky s mákem každý den, tak jsem zbylý mák použila do téhle buchty a musím říct, že mňamec lívanec. Jen jsem dala máku půlku a půlku vlašských ořechů a l-a-h-ů-d-k-a. Určitě budu opakovat.

  • tereza s | 27. 3. 2010 10:26

    Dávám 1*.Dělala jsem z 1/2dávky do dortové formy. Použila hotovou makovou směs od Labety(200g)a dala pouze 70g cukru. Sladký byl akorát.Na rady jsem přidala panáka rumu a citronovou kůru,polila citronovou polevou-mňamka.Mám v oblíbených:-)

  • Tomáš Matoušek | 20. 1. 2010 17:32

    Ja ho použil těsto jak ma být a dal na něj čokoladovou polevu a je výborný dávam za 1

  • Michaela Linhartová | 9. 12. 2009 19:21

    Dávám 1*

  • Hana Lorencová | 6. 5. 2009 11:46

    Zajímavé, ještě včera byl tento recept na prvním místě... zase to nějakému přízemnímu závistivci vadilo?

  • Hana Lorencová | 20. 4. 2009 16:31

    Zkuste přidat 0,5 dcl rumu a 1/2 kávové lžičky skořice - výborný!

  • Olga V. | 17. 4. 2009 13:08

    Je vyborny, pekla jsem ho z pulky davky v kulate dortove forme, naplnila kremem z jedne "lehke" philadelphie ( muze byt i pomazankove maslo ) a jednoho tvarohu s cukrem a polite citronovou polevou.Super !!!

  • Jana Ferencová | 17. 4. 2009 11:15

    Do makovce se mi osvědčilo přidat špetku mleté skořice a lžičku strouhané citrónové kůry. Vyzkoušejte a napište, jak Vám chutnal.

  • Wanda Kluzová | 5. 4. 2009 08:04

    Neměla jsem dost máku, tak jsem doplnila mletými ořechy. Mňam!

  • Iva- Ma | 23. 3. 2009 12:39

    Je to velmi dobrý receptík,moc nám chutnal.Vylepšila jsem troškou strouhaných ořechů.Není přeslazený, to nám vyhovuje.Hodnotím 1 a už je v oblíbených:-))

  • Alena Zadáková | 4. 2. 2009 13:36

    Je opravdu vynikající a OPRAVDU makový než ostatní makovce, co jsem kdy jedla. Vysoký jsem jej neměla, byl tak akorát, na 2 plechy bych určitě nedávala. Jinak pekla jsem na 170st. cca 50 min.

  • Eva *** | 26. 1. 2009 09:58

    Makovec jsem ještě nikdy nepekla tak bych se chtěla zeptat na kolik stupňů a jak dlouho tento makovec pečete?

  • Klára Madejová | 24. 1. 2009 20:24

    Podle tohoto receptu jsem dnes udělala svůj první makovec. Použila jsem daleko méně surovin (peču totiž v remosce a tam se toho moc nevejde) a zbaštil se během odpoledne :). Byl výborný!

  • jana krobotova | 18. 11. 2008 09:57

    Taky moc chválím. Jen peču pro velikého sladkomila a tomu se zdálo, že je koláč málo sladký. I když jsem tam dala cukru stejně jako máku. Citronová poleva ale vše dohnala a dneska peču další. Děkuju za recept.

  • Pavla Haralíková | 9. 11. 2008 13:56

    V Tescu jsem koupila mletý mák ve 200g bal,tak jsem dělala z poloviční dávky ve formě na biskup.chlebíček.Vyběhlo to asi do 5 cm.Vynikající.Dávám 1!

  • Tereza J. | 5. 11. 2008 18:09

    Fajn Mirka, tak som to prehliadla... snáď sa veľa nestalo .

  • Mirka P. | 5. 11. 2008 15:36

    Vždyť ale Laďka píše, že se "dá výborně zmrazit..."

  • Tereza J. | 5. 11. 2008 14:14

    Laďka, keď dáš mletý mak v mikrotenovom sáčku do mrazáku, nezhorkne a vydrží dlho.

  • Sylva P. | 5. 11. 2008 10:40

    Já mám vyzkoušené, že namletý mák smíchaný s práškovým cukrem a uzavřený v nějaké dóze vydrží dlouho a nezhořkne.

  • hana Valentová | 18. 10. 2008 21:24

    Vyzkoušeno a super, výborná kombinace s citronovou polevou, všichni jsme si moc pochutnali, dávám 1..

  • Lenka *** | 11. 10. 2008 20:25

    Já miluji vše makové, přítel vše citronové, makovec byl jasnou volbou a nezklamal! Moc jsme si pochutnali oba. Děkuji a dávám za jedna :)

  • Bara Prchalova | 7. 10. 2008 23:53

    makovec je velmi rychly na pripravu, vyborne chutna, s citronovou polevou (delala jsem dle zdejsiho receptu z komentaru s maslem) primo k sezrani. Neodolali jsme a pustili jsme se jeste do tepleho moucniku - proste mnamka - budu urcite opakovat, radim do oblibenych a samozrejme davam velikou 1.

  • Zdeňka Rajchová | 14. 9. 2008 21:23

    Určitě jej vyzkouším,když se o něm píše tolik chvály.

  • Radka Křížová | 31. 8. 2008 13:18

    výborný a rychlý makovec,pokud nepočítám mletí maku na naší příšerné mašince..je hezky vysoký a hodně makový,sladký akorát.Na to,jak se u nás buchty s makem moc nemusí,tak tenhle pomale ale pořád mizí,určitě budu opakovat

  • Petule B. | 29. 8. 2008 18:32

    Tak to je jasny, mak jsem mela ve sklenici jen ve spizi :o(( S makem moc zkusenosti nemam, tak jsem se aspon poucila. Dekuju za odpoved, priste budu chytrejsi.

  • ladislava staffenová | 28. 8. 2008 23:19

    Petule - namletý mák velice rychle žlukne. Pokud není v lednici,ale v teple,tak je už po týdnu k nepoužití, v lednici - no nevím, i ten měsíc je dost, mletý mák určitě neskladujte - ale dá se výborně zmrazit - po porcích a pak jednoduše tu porci z mrazáku dáte do jídla.Já si myslím,že to bylo tím mákem.

  • Petule B. | 28. 8. 2008 23:06

    Dnes jsem tento skvely makovec upekla znovu, ale bohuzel jsem musela udelat neco spatne, na pohled a konzistencne se opet povedl, ale je hořký. Zkratka mi zhorknul mak. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt? Pouzila jsem mak, ktery jsem mela predem namlety a ulozeny ve sklenici, cca mesic. Ze by to bylo tim?

  • Hana Ď | 21. 8. 2008 14:50

    Skvělý makovec - dělala jsem sice bez polevy, ale příště určitě zkusím i s ní.

  • Eva Zborníková | 14. 8. 2008 23:56

    Nevím, ale já kupuji mletý mák docela běžně -např. v Albertu nebo Esu, tuším, že ho mají i v Lidlu. Jedná se o směs s určitým procentem cukru, ale poslouží skvěle i na nudle;-)

  • Dana Nárožná | 4. 8. 2008 13:33

    Jednoduchá citrónová poleva : 20 dkg moučkového cukru, 2 lžíce šťávy z citrónu, nebo může být i citrónka, 2 lžíce horké vody. Vše se smíchá a naleje na jakýkoliv moučník.

  • Mila Tischer | 3. 8. 2008 22:10

    Pro Janu Ehnes: Jano, ten hotovy namlety mak prodavaji v Nemecku v Realu, nikde jinde jsem ho nesehnala. Tehdy ho meli i tam vyprodany (svete div se!), tak jsem zakoupila tu napln od Schwartau, jenze jsem neupravila cukr. Podle meho to bylo preslazene a "premakovane", rodina odmitla! Priste to zkusim z toho orig. mleteho maku!

  • Jana Ehnes | 27. 7. 2008 03:15

    Ja delam citronovou polevu jen z mouckoveho cukru a citronove stavy (kupovane), bohuzel pouze od oka, nasypu do misky cukr, pridavam po lzicich stavu a vymichavam do hladka, potom jen natru na kolac a hotovo - pokud mi neco zbude, dam do lednice a priste zase vymicham. Zbyva ojedinele, tahle poleva se u nas "dojida" polevkovou lzici, jsem rada, ze zachranim mnozstvi, ktere potrebuji na plech.

  • Petule B. | 22. 7. 2008 19:01

    Zatím nejlepší makovec jaký jsem jedla. Jen nějak nemůžu trefit tu správnou citronovou polevu jako má kupovaný. Nemá někdo nějaký tajný recept, o který by byl ochoten se podělit? :o))

  • Gabriela Vošická | 26. 6. 2008 21:56

    Dnes jsem makovec upekla do práce,je výborný a rychlý.Dala jsem citrónovou polevu z prášku,přístě zkusím s nějakou kyselou marmeládou.

  • bara | 25. 6. 2008 10:51

    Vyborne, pekla jsem v babovkove forme a je moc dobry. Pro ty, co stejne jako ja nevi, jak na citronovou polevu, nasla jsem ji v receptu Stavnaty citronovy kolac, Poleva: 70 g práškového cukru, šťáva z jednoho citrónu, lžíce másla, vse kratce povarit a je to. Davam za jedna.

  • Renča Pop | 11. 6. 2008 19:25

    Doposud jsem dělala hrníčkový makovec a myslela si, že je ten nejlepší. Podle hodnocení jsem o víkendu upekla tento makovec a musím přiznat, že lepší jsme ještě neměli. Je vynikajicí a dávám 1. Ten hrníčkový už dělat nebudu a v kuchařce ho nahradí Jemelínský.

  • Lucie Skalická | 9. 6. 2008 21:21

    Vynikající, jednoduchý.:-)

  • Stefania Michalic | 7. 6. 2008 13:43

    Pre Janu Ehnes a tych co maju problem kupit alebo mliet mak: zijem tiez v zahranici a mak si prinesiem vzdy ked mozem..meliem si ho tu potom na obycajnom elektrickom kavovom mlynceku (pouzivam ho len na mak a na cukor-vytvaram si tak praskovy ktory tu tiez malo dostat). Recept je vyborny,podobny mam od mojej babky. Odporucam!

  • Jana Ehnes | 26. 5. 2008 19:42

    Prave jsem dopekla, svele. S citronovou polenou to opravdu nema chybu.Protoze mam v Nemecku problem sehnat mlety mak a mlynek nevlastnim, dala jsem misto maku hotovou makovou smes od firmy Schwartau (2 x 250 g) a protoze uz je sama o sobe dost sladka, pouzila jsem asi jen 1/2 hrnku cukru. Rychle hotove, zadna drina s mletim maku, rychle upeceno a asi taky rychle snezeno.

  • Věra Tyrnerová | 24. 5. 2008 19:11

    už mám uloženo

  • Michaela Novotná | 22. 5. 2008 06:29

    Dobrý den, včera odpoledne jsem makovec udělala a když manžel přišel z odpolední, tak snědl čtvrt plechu. Děkuji za recept, makovec je krásně vláčný a ta chuť... Nemám slov :-)

  • Mája Ond | 13. 5. 2008 14:10

    Dělám podobně, u nás je velmi oblíbený. Já do těsta ještě přidávám skořici, ždibec citrónové kůry a určitě trošku rumu. Dávám za 1.

  • jolana behalova | 6. 5. 2008 20:56

    Můžu to dělat s hotovým mákem / kupuji ho v Lidlu/ ? A pak se chci zeptat, není to moc sladké? Nedat raději míń cukru?

  • Týna | 8. 4. 2008 15:36

    Skvělý,jen se mi zdál moc vysoký,příště upeču z tohoto množství 2 plechy.

  • Markéta Vajnarová | 2. 4. 2008 20:45

    Dnes jsem dělala a je vynikající :o)).Měla jsem jen 00g máku,tak jsem to dodala pol.moukou a stějně je super!!! Dávám za 1.

  • iljuša | 19. 2. 2008 07:31

    Už dávno jsem chtěla napsat - VYNIKAJÍCÍ.

  • vilda babič | 4. 10. 2007 11:30

    tak už vím, ta naše trouba je nakloněná,takže na jedné straně byl nízký a na druhé vysoký :o)), chuťově výborný !!

  • vilda babič | 3. 10. 2007 13:02

    tak nevím co se stalo, makovec byl krásně vysoký a když jsem ho nechala vystydnout,tak splaskl a je nízký :o(( A. Babičová

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 16:35

    dopiekla som ho asi pred dvoma hodinami a asi pred 5 minutami som umyla prazdny plech. Je to mimoriadne rychly a vynikajuci domaci mucnik. Moja mamicka piekla makovnik ako kysnuty zavin a nerobil nam dobre, mimoriadne nas prekysloval.....toto je nieco uplne ine, je to lahke ako paper, makke a fakt chutove bajecne. Citronova poleva tomu dodala pikantnu bodku. velka vdaka za recept.

  • Šárka Tkáčová | 15. 5. 2007 07:20

    Včera jsem potřebovala nějakou rychlovku na dnešní snídani pro ty naše dospělácké děti,měla jsem jen chvilku od návratu z práce a odjezdu na návštěvu,jen jsem ho šoupla do trouby , dopékala ho již dcera.Striktně jsem se držela receptu,protože makovců je mnoho a liší se třeba jen maličkostmi.Jen máku jsem dala 350g-kupuji v Liedlu toto balení,tak jsem to pomlela celé,to jedno deko navíc nemohlo uškodit.Mléko jsem dala vlažné.Po návratu z návštěvy syn spořádal čtvrt plechu.Polevu jsem už nedávala.Skvělý , dávám velkou 1

  • Majka Rončáková | 14. 5. 2007 12:32

    Pekla jsem v sobotu, výborný, nadýchaný. Dávám za 1.

  • E. | 5. 5. 2007 09:14

    Včera večer jsem pekla a nevydržela neochutnat :-). Výborný!!! Dnes ho jíme k snídani a každý si mlaská :))Díky!

  • Miroslava Cveková | 8. 2. 2007 18:26

    Makovec je výborný, pekla jsem ho a chutnal celé rodině. Dávám za 1*.

  • Marie Nováková | 27. 1. 2007 10:31

    Chtěla bych se zeptat, nepokazí se mi to, když těsto naliju do bábovkové formy?

  • Jaromíra | 18. 9. 2006 07:59

    O víkendu jsem ho vyzkoušela, je opravdu výborný. Chutnal i kolegyním v práci. Díky za skvělý recept!!!

  • zdenka Kačerovská | 13. 9. 2006 17:04

    Děkuji za moc dobrý recept,už jsem makovec pekla několikrát a má velký úspěch

  • Věra | 1. 6. 2006 14:03

    Tak jsem uspěla... Makovec je krásně vysoký,vláčný a mooooc dobrý ! Doporučuji opravdu si pochutnáte

  • Érinka | 7. 10. 2005 21:09

    Už dlouho jsem plánovala nějaký makovec upéct, ve škole mi vždy moc chutnal. Tenhle mi ten školní vůbec nepřipomněl - byl o moc makovější:-), ale je výborný! S citrónovo-rumovou polevou chutnal celé rodině.

  • Míla Kořínková | 29. 7. 2005 17:30

    Evčo, díky za pochvalu, další moje recepty (nejen moučníky) si najdeš v rubrice " vyhledávání", pod jménem autora. Nějaké recepty jsem zadala bez udání kontaktu , takže nejsou pod mým jménem - moje chyba. Ze zdejších receptů mohu doporučit "slavnostní buchtu",je vynikající, a taky "koláč báby Havelkové", ten znám léta pod jiným názvem, taky velká mňamka. Je tady toho moc, jen nevím kde vzít čas to všechno vyzkoušet :-)))

  • Evča | 22. 7. 2005 05:35

    Dík za báječný recept. Tak dobrý makovec jsem jedla naposledy ve školce a stále jsem nemohla narazit na žádný,který by mi ho připomínal.Až nyní. Pokud máš ještě nějáké takovéhle ňamkové recepty, tak sem s mimi. Málem bych zapomněla, přidala jsem do těsta trochu citronové kůry.

  • Jana z VM | 10. 3. 2005 10:58

    Určitě brzo zkusím a dám vědět. Teď se chystám na kynuté makové buchty - ty jdou u nás taky na dračku. Já dávám do makové náplně také perníčky, které namočím s kouskem másla do mléka, nechám rozdusit, přidávám mletý mák - postupně, jak jej melu, potom ještě trochu povidlí, marmelády, ořechů a ochutím skořicí a citr. kůrou. Je to moc, moc dobrá náplň, ale každá máme tu svou, že ?!

  • Míla Kořínková | 9. 3. 2005 16:52

    Jano, myslím, že vám bude chutnat, máku je tam opravdu hodně... jsem taky " maková", ( nedělám nudle s mákem,ale mák s nudlema :-))))

  • Jana z VM | 9. 3. 2005 16:28

    Tak bych ho potřebovala otestovat,. jestli ho můžu předložit rodině. Co je makové, to je u nás uznávané !!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mák mletý Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávěnky

Kávěnky

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Lehký letní salát

Lehký letní salát

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Rychlovka čína

Rychlovka čína

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Kakaovo-kávový moučník

Kakaovo-kávový moučník

Krůtí na smetaně

Krůtí na smetaně

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

94
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
48
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
42
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
38
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
33
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Jemelínský makovec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact