• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Jemelínský makovec
Napište svůj komentář k receptu

Jemelínský makovec

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 67
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jemelínský makovec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 60
      g máslo
    • 300
      g cukr
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 340
      g mák mletý
    • 0,50
      l mléko
    • 340
      g polohrubá mouka
    • 2
      balíček prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Cukry vejce a máslo ušleháme do pěny, pak přidáme mléko, mák a prosátou mouku s pečícím práškem a vlijeme na vymazaný a vysypaný hluboký plech, pečeme až povrch zezlátne. Můžeme polít citronovou polevou, ale dobrý je i bez ní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketovo-citronový makovník / makovec

Cuketovo-citronový makovník / makovec

Makovec s ledovou polevou

Makovec s ledovou polevou

Hrnkový makovec

Hrnkový makovec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • RauM
    RauM | 10. 1. 2012 14:02

    po doladění nemá chybu :o)) ale i tak dávám

  • RauM
    RauM | 10. 1. 2012 14:01

    přidala jsem mletý hřebíček, skořici a citronovou kůru, slunečnicová a lněná semínka a výsledek nemá chybu. Někomu je sice dost sladký, ale já myslím, že druhý den nemá chybu (pokud vydržím) ;-)

  • Blanka L. | 9. 5. 2011 17:14

    Makovec jsem dělala přesně podle receptu, přesto mně vyšel suchý, hrozně drobivý a taky moc sladký. Už ho péci nebudu. Zkusím nějakou variantu s olejem.

  • elishaw | 19. 11. 2010 13:21

    výborný, ještě sem nakonec těsto rozdělila napůl, do jedné přidala kakao a do druhé brusinky a upekla v chlebíčkové formě (2) oic chutnalo a na řezu vypadá ůžasně :-) zopakuju!!!

  • Fanfan | 14. 11. 2010 13:00

    Makovec je vynikající, zařadila jsem ho do repertoáru oblíbených moučníků. Postupně vychytávám vyhovující poměry surovin, přišel mi poměrně drobivý, takže teď dávám víc másla, víc vajec a trochu oleje, část máku nahrazuji ořechy, navrch citronovou polevu a je opravdu nepřekonatelný... :-)

  • Zuzana Uchytilová | 31. 3. 2010 14:05

    Já tedy na mák vůůůůbec nejsem, ale protože přítel nemůže jíst šišky s mákem každý den, tak jsem zbylý mák použila do téhle buchty a musím říct, že mňamec lívanec. Jen jsem dala máku půlku a půlku vlašských ořechů a l-a-h-ů-d-k-a. Určitě budu opakovat.

  • tereza s | 27. 3. 2010 10:26

    Dávám 1*.Dělala jsem z 1/2dávky do dortové formy. Použila hotovou makovou směs od Labety(200g)a dala pouze 70g cukru. Sladký byl akorát.Na rady jsem přidala panáka rumu a citronovou kůru,polila citronovou polevou-mňamka.Mám v oblíbených:-)

  • Tomáš Matoušek | 20. 1. 2010 17:32

    Ja ho použil těsto jak ma být a dal na něj čokoladovou polevu a je výborný dávam za 1

  • Michaela Linhartová | 9. 12. 2009 19:21

    Dávám 1*

  • Hana Lorencová | 6. 5. 2009 11:46

    Zajímavé, ještě včera byl tento recept na prvním místě... zase to nějakému přízemnímu závistivci vadilo?

  • Hana Lorencová | 20. 4. 2009 16:31

    Zkuste přidat 0,5 dcl rumu a 1/2 kávové lžičky skořice - výborný!

  • Olga V. | 17. 4. 2009 13:08

    Je vyborny, pekla jsem ho z pulky davky v kulate dortove forme, naplnila kremem z jedne "lehke" philadelphie ( muze byt i pomazankove maslo ) a jednoho tvarohu s cukrem a polite citronovou polevou.Super !!!

  • Jana Ferencová | 17. 4. 2009 11:15

    Do makovce se mi osvědčilo přidat špetku mleté skořice a lžičku strouhané citrónové kůry. Vyzkoušejte a napište, jak Vám chutnal.

  • Wanda Kluzová | 5. 4. 2009 08:04

    Neměla jsem dost máku, tak jsem doplnila mletými ořechy. Mňam!

  • Iva- Ma | 23. 3. 2009 12:39

    Je to velmi dobrý receptík,moc nám chutnal.Vylepšila jsem troškou strouhaných ořechů.Není přeslazený, to nám vyhovuje.Hodnotím 1 a už je v oblíbených:-))

  • Alena Zadáková | 4. 2. 2009 13:36

    Je opravdu vynikající a OPRAVDU makový než ostatní makovce, co jsem kdy jedla. Vysoký jsem jej neměla, byl tak akorát, na 2 plechy bych určitě nedávala. Jinak pekla jsem na 170st. cca 50 min.

  • Eva *** | 26. 1. 2009 09:58

    Makovec jsem ještě nikdy nepekla tak bych se chtěla zeptat na kolik stupňů a jak dlouho tento makovec pečete?

  • Klára Madejová | 24. 1. 2009 20:24

    Podle tohoto receptu jsem dnes udělala svůj první makovec. Použila jsem daleko méně surovin (peču totiž v remosce a tam se toho moc nevejde) a zbaštil se během odpoledne :). Byl výborný!

  • jana krobotova | 18. 11. 2008 09:57

    Taky moc chválím. Jen peču pro velikého sladkomila a tomu se zdálo, že je koláč málo sladký. I když jsem tam dala cukru stejně jako máku. Citronová poleva ale vše dohnala a dneska peču další. Děkuju za recept.

  • Pavla Haralíková | 9. 11. 2008 13:56

    V Tescu jsem koupila mletý mák ve 200g bal,tak jsem dělala z poloviční dávky ve formě na biskup.chlebíček.Vyběhlo to asi do 5 cm.Vynikající.Dávám 1!

  • Tereza J. | 5. 11. 2008 18:09

    Fajn Mirka, tak som to prehliadla... snáď sa veľa nestalo .

  • Mirka P. | 5. 11. 2008 15:36

    Vždyť ale Laďka píše, že se "dá výborně zmrazit..."

  • Tereza J. | 5. 11. 2008 14:14

    Laďka, keď dáš mletý mak v mikrotenovom sáčku do mrazáku, nezhorkne a vydrží dlho.

  • Sylva P. | 5. 11. 2008 10:40

    Já mám vyzkoušené, že namletý mák smíchaný s práškovým cukrem a uzavřený v nějaké dóze vydrží dlouho a nezhořkne.

  • hana Valentová | 18. 10. 2008 21:24

    Vyzkoušeno a super, výborná kombinace s citronovou polevou, všichni jsme si moc pochutnali, dávám 1..

  • Lenka *** | 11. 10. 2008 20:25

    Já miluji vše makové, přítel vše citronové, makovec byl jasnou volbou a nezklamal! Moc jsme si pochutnali oba. Děkuji a dávám za jedna :)

  • Bara Prchalova | 7. 10. 2008 23:53

    makovec je velmi rychly na pripravu, vyborne chutna, s citronovou polevou (delala jsem dle zdejsiho receptu z komentaru s maslem) primo k sezrani. Neodolali jsme a pustili jsme se jeste do tepleho moucniku - proste mnamka - budu urcite opakovat, radim do oblibenych a samozrejme davam velikou 1.

  • Zdeňka Rajchová | 14. 9. 2008 21:23

    Určitě jej vyzkouším,když se o něm píše tolik chvály.

  • Radka Křížová | 31. 8. 2008 13:18

    výborný a rychlý makovec,pokud nepočítám mletí maku na naší příšerné mašince..je hezky vysoký a hodně makový,sladký akorát.Na to,jak se u nás buchty s makem moc nemusí,tak tenhle pomale ale pořád mizí,určitě budu opakovat

  • Petule B. | 29. 8. 2008 18:32

    Tak to je jasny, mak jsem mela ve sklenici jen ve spizi :o(( S makem moc zkusenosti nemam, tak jsem se aspon poucila. Dekuju za odpoved, priste budu chytrejsi.

  • ladislava staffenová | 28. 8. 2008 23:19

    Petule - namletý mák velice rychle žlukne. Pokud není v lednici,ale v teple,tak je už po týdnu k nepoužití, v lednici - no nevím, i ten měsíc je dost, mletý mák určitě neskladujte - ale dá se výborně zmrazit - po porcích a pak jednoduše tu porci z mrazáku dáte do jídla.Já si myslím,že to bylo tím mákem.

  • Petule B. | 28. 8. 2008 23:06

    Dnes jsem tento skvely makovec upekla znovu, ale bohuzel jsem musela udelat neco spatne, na pohled a konzistencne se opet povedl, ale je hořký. Zkratka mi zhorknul mak. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt? Pouzila jsem mak, ktery jsem mela predem namlety a ulozeny ve sklenici, cca mesic. Ze by to bylo tim?

  • Hana Ď | 21. 8. 2008 14:50

    Skvělý makovec - dělala jsem sice bez polevy, ale příště určitě zkusím i s ní.

  • Eva Zborníková | 14. 8. 2008 23:56

    Nevím, ale já kupuji mletý mák docela běžně -např. v Albertu nebo Esu, tuším, že ho mají i v Lidlu. Jedná se o směs s určitým procentem cukru, ale poslouží skvěle i na nudle;-)

  • Dana Nárožná | 4. 8. 2008 13:33

    Jednoduchá citrónová poleva : 20 dkg moučkového cukru, 2 lžíce šťávy z citrónu, nebo může být i citrónka, 2 lžíce horké vody. Vše se smíchá a naleje na jakýkoliv moučník.

  • Mila Tischer | 3. 8. 2008 22:10

    Pro Janu Ehnes: Jano, ten hotovy namlety mak prodavaji v Nemecku v Realu, nikde jinde jsem ho nesehnala. Tehdy ho meli i tam vyprodany (svete div se!), tak jsem zakoupila tu napln od Schwartau, jenze jsem neupravila cukr. Podle meho to bylo preslazene a "premakovane", rodina odmitla! Priste to zkusim z toho orig. mleteho maku!

  • Jana Ehnes | 27. 7. 2008 03:15

    Ja delam citronovou polevu jen z mouckoveho cukru a citronove stavy (kupovane), bohuzel pouze od oka, nasypu do misky cukr, pridavam po lzicich stavu a vymichavam do hladka, potom jen natru na kolac a hotovo - pokud mi neco zbude, dam do lednice a priste zase vymicham. Zbyva ojedinele, tahle poleva se u nas "dojida" polevkovou lzici, jsem rada, ze zachranim mnozstvi, ktere potrebuji na plech.

  • Petule B. | 22. 7. 2008 19:01

    Zatím nejlepší makovec jaký jsem jedla. Jen nějak nemůžu trefit tu správnou citronovou polevu jako má kupovaný. Nemá někdo nějaký tajný recept, o který by byl ochoten se podělit? :o))

  • Gabriela Vošická | 26. 6. 2008 21:56

    Dnes jsem makovec upekla do práce,je výborný a rychlý.Dala jsem citrónovou polevu z prášku,přístě zkusím s nějakou kyselou marmeládou.

  • bara | 25. 6. 2008 10:51

    Vyborne, pekla jsem v babovkove forme a je moc dobry. Pro ty, co stejne jako ja nevi, jak na citronovou polevu, nasla jsem ji v receptu Stavnaty citronovy kolac, Poleva: 70 g práškového cukru, šťáva z jednoho citrónu, lžíce másla, vse kratce povarit a je to. Davam za jedna.

  • Renča Pop | 11. 6. 2008 19:25

    Doposud jsem dělala hrníčkový makovec a myslela si, že je ten nejlepší. Podle hodnocení jsem o víkendu upekla tento makovec a musím přiznat, že lepší jsme ještě neměli. Je vynikajicí a dávám 1. Ten hrníčkový už dělat nebudu a v kuchařce ho nahradí Jemelínský.

  • Lucie Skalická | 9. 6. 2008 21:21

    Vynikající, jednoduchý.:-)

  • Stefania Michalic | 7. 6. 2008 13:43

    Pre Janu Ehnes a tych co maju problem kupit alebo mliet mak: zijem tiez v zahranici a mak si prinesiem vzdy ked mozem..meliem si ho tu potom na obycajnom elektrickom kavovom mlynceku (pouzivam ho len na mak a na cukor-vytvaram si tak praskovy ktory tu tiez malo dostat). Recept je vyborny,podobny mam od mojej babky. Odporucam!

  • Jana Ehnes | 26. 5. 2008 19:42

    Prave jsem dopekla, svele. S citronovou polenou to opravdu nema chybu.Protoze mam v Nemecku problem sehnat mlety mak a mlynek nevlastnim, dala jsem misto maku hotovou makovou smes od firmy Schwartau (2 x 250 g) a protoze uz je sama o sobe dost sladka, pouzila jsem asi jen 1/2 hrnku cukru. Rychle hotove, zadna drina s mletim maku, rychle upeceno a asi taky rychle snezeno.

  • Věra Tyrnerová | 24. 5. 2008 19:11

    už mám uloženo

  • Michaela Novotná | 22. 5. 2008 06:29

    Dobrý den, včera odpoledne jsem makovec udělala a když manžel přišel z odpolední, tak snědl čtvrt plechu. Děkuji za recept, makovec je krásně vláčný a ta chuť... Nemám slov :-)

  • Mája Ond | 13. 5. 2008 14:10

    Dělám podobně, u nás je velmi oblíbený. Já do těsta ještě přidávám skořici, ždibec citrónové kůry a určitě trošku rumu. Dávám za 1.

  • jolana behalova | 6. 5. 2008 20:56

    Můžu to dělat s hotovým mákem / kupuji ho v Lidlu/ ? A pak se chci zeptat, není to moc sladké? Nedat raději míń cukru?

  • Týna | 8. 4. 2008 15:36

    Skvělý,jen se mi zdál moc vysoký,příště upeču z tohoto množství 2 plechy.

  • Markéta Vajnarová | 2. 4. 2008 20:45

    Dnes jsem dělala a je vynikající :o)).Měla jsem jen 00g máku,tak jsem to dodala pol.moukou a stějně je super!!! Dávám za 1.

  • iljuša | 19. 2. 2008 07:31

    Už dávno jsem chtěla napsat - VYNIKAJÍCÍ.

  • vilda babič | 4. 10. 2007 11:30

    tak už vím, ta naše trouba je nakloněná,takže na jedné straně byl nízký a na druhé vysoký :o)), chuťově výborný !!

  • vilda babič | 3. 10. 2007 13:02

    tak nevím co se stalo, makovec byl krásně vysoký a když jsem ho nechala vystydnout,tak splaskl a je nízký :o(( A. Babičová

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 16:35

    dopiekla som ho asi pred dvoma hodinami a asi pred 5 minutami som umyla prazdny plech. Je to mimoriadne rychly a vynikajuci domaci mucnik. Moja mamicka piekla makovnik ako kysnuty zavin a nerobil nam dobre, mimoriadne nas prekysloval.....toto je nieco uplne ine, je to lahke ako paper, makke a fakt chutove bajecne. Citronova poleva tomu dodala pikantnu bodku. velka vdaka za recept.

  • Šárka Tkáčová | 15. 5. 2007 07:20

    Včera jsem potřebovala nějakou rychlovku na dnešní snídani pro ty naše dospělácké děti,měla jsem jen chvilku od návratu z práce a odjezdu na návštěvu,jen jsem ho šoupla do trouby , dopékala ho již dcera.Striktně jsem se držela receptu,protože makovců je mnoho a liší se třeba jen maličkostmi.Jen máku jsem dala 350g-kupuji v Liedlu toto balení,tak jsem to pomlela celé,to jedno deko navíc nemohlo uškodit.Mléko jsem dala vlažné.Po návratu z návštěvy syn spořádal čtvrt plechu.Polevu jsem už nedávala.Skvělý , dávám velkou 1

  • Majka Rončáková | 14. 5. 2007 12:32

    Pekla jsem v sobotu, výborný, nadýchaný. Dávám za 1.

  • E. | 5. 5. 2007 09:14

    Včera večer jsem pekla a nevydržela neochutnat :-). Výborný!!! Dnes ho jíme k snídani a každý si mlaská :))Díky!

  • Miroslava Cveková | 8. 2. 2007 18:26

    Makovec je výborný, pekla jsem ho a chutnal celé rodině. Dávám za 1*.

  • Marie Nováková | 27. 1. 2007 10:31

    Chtěla bych se zeptat, nepokazí se mi to, když těsto naliju do bábovkové formy?

  • Jaromíra | 18. 9. 2006 07:59

    O víkendu jsem ho vyzkoušela, je opravdu výborný. Chutnal i kolegyním v práci. Díky za skvělý recept!!!

  • zdenka Kačerovská | 13. 9. 2006 17:04

    Děkuji za moc dobrý recept,už jsem makovec pekla několikrát a má velký úspěch

  • Věra | 1. 6. 2006 14:03

    Tak jsem uspěla... Makovec je krásně vysoký,vláčný a mooooc dobrý ! Doporučuji opravdu si pochutnáte

  • Érinka | 7. 10. 2005 21:09

    Už dlouho jsem plánovala nějaký makovec upéct, ve škole mi vždy moc chutnal. Tenhle mi ten školní vůbec nepřipomněl - byl o moc makovější:-), ale je výborný! S citrónovo-rumovou polevou chutnal celé rodině.

  • Míla Kořínková | 29. 7. 2005 17:30

    Evčo, díky za pochvalu, další moje recepty (nejen moučníky) si najdeš v rubrice " vyhledávání", pod jménem autora. Nějaké recepty jsem zadala bez udání kontaktu , takže nejsou pod mým jménem - moje chyba. Ze zdejších receptů mohu doporučit "slavnostní buchtu",je vynikající, a taky "koláč báby Havelkové", ten znám léta pod jiným názvem, taky velká mňamka. Je tady toho moc, jen nevím kde vzít čas to všechno vyzkoušet :-)))

  • Evča | 22. 7. 2005 05:35

    Dík za báječný recept. Tak dobrý makovec jsem jedla naposledy ve školce a stále jsem nemohla narazit na žádný,který by mi ho připomínal.Až nyní. Pokud máš ještě nějáké takovéhle ňamkové recepty, tak sem s mimi. Málem bych zapomněla, přidala jsem do těsta trochu citronové kůry.

  • Jana z VM | 10. 3. 2005 10:58

    Určitě brzo zkusím a dám vědět. Teď se chystám na kynuté makové buchty - ty jdou u nás taky na dračku. Já dávám do makové náplně také perníčky, které namočím s kouskem másla do mléka, nechám rozdusit, přidávám mletý mák - postupně, jak jej melu, potom ještě trochu povidlí, marmelády, ořechů a ochutím skořicí a citr. kůrou. Je to moc, moc dobrá náplň, ale každá máme tu svou, že ?!

  • Míla Kořínková | 9. 3. 2005 16:52

    Jano, myslím, že vám bude chutnat, máku je tam opravdu hodně... jsem taky " maková", ( nedělám nudle s mákem,ale mák s nudlema :-))))

  • Jana z VM | 9. 3. 2005 16:28

    Tak bych ho potřebovala otestovat,. jestli ho můžu předložit rodině. Co je makové, to je u nás uznávané !!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mák mletý Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Báječný jablkový koláč

Báječný jablkový koláč

Těstoviny se žampiony

Těstoviny se žampiony

Široké nudle s kuřecím masem a nivou

Široké nudle s kuřecím masem a nivou

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Žampiony na grilu

Žampiony na grilu

Výborné mandarinkové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Uzený vývar

Uzený vývar

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

79
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
57
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
52
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
52
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
48
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Jemelínský makovec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact