• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail
Napište svůj komentář k receptu

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 2
      kg jehněčí kýta
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 40
      stroužek česnek čerstvý mladý
    • 6
      snítka tymián čerstvý
    • sůl na dochucení
    • pepř mletý na dochucení

Postup přípravy receptu

1
Předehřejte troubu na 240 °C. Jehněčí kýtu vložte do pekáče, pokropte olivovým olejem, osolte, opepřete, posypte tymiánem a dejte stranou. Jednotlivé stroužky česneku od sebe oddělte, ale neloupejte je. Přidejte je k jehněčí kýtě, vložte do rozehřáté trouby a pečte 1 hodinu za občasného podlévání vypečenou šťávou. Troubu vypněte, pekáč přikryjte alobalem a nechte odpočinout v chladnoucí troubě po dobu 10 minut. Jehněčí kýtu rozdělte na jednotlivé porce a podávejte s upečenými stroužky česneku, vypečenou šťávou a vařenými novými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Zapečená kýta na česneku se smetanou

Zapečená kýta na česneku se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • oakley outlet store locations | 17. 8. 2013 11:35

    Count me in on the apple please!! So funky!! oakley outlet store locations http://www.smartdisplays.us

  • Anonymous | 3. 9. 2012 09:54

    je to vyborne

  • čembas | 23. 4. 2011 19:06

    Jdu na to ......... :-P

  • lucky | 26. 11. 2010 16:29

    ma se to pect prikryte nebo ne?

  • Karel | 15. 10. 2010 15:18

    Tak si asi malo podlival vole!!! :-!

  • MatějP | 14. 10. 2010 17:39

    Mně se to připeklo :'( :'( :'(

  • petr-bednar
    petr-bednar | 14. 10. 2010 09:36

    vypadá to moc lákavě

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Jehněčí
Maso Oběd Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Jehněčí kýta Olivový olej Pepř mletý Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hranolky

Hranolky

Polévka z jarních cibulek

Polévka z jarních cibulek

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Tvarohový dort s malinami II.

Tvarohový dort s malinami II.

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Dietní karbanátky

Dietní karbanátky

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

40
Buřty na pivu
Buřty na pivu
37
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
23
Cuketové placky bez lepku
Cuketové placky bez lepku

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Hranáč jde do Hell’s Kitchen a říká: Mám namířeno i do Ulice! Jenže je tu problém…

Hranáč jde do Hell’s Kitchen a říká: Mám namířeno i do Ulice! Jenže je tu problém…

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Další doporučené recepty:

Jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety - grilované
Jehněčí kotlety - grilované
Jehněčí kotlety na bylinkách
Jehněčí kotlety na bylinkách
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Jehněčí na kari s chřestem
Jehněčí na kari s chřestem
Jehněčí na mangoldu s citronem
Jehněčí na mangoldu s citronem
  • Recepty.cz
  • Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact