Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lepenice
Výborné koláčky
Vánoční jihočeský kuba
Babiččina vánočka
Lesklá citronová poleva
Kuskusový salát s jogurtem
Svatomartinská husa
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Piña colada - koláč
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Rumové kuličky nepečené a snadné
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Kakaové išelky