Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boloňské špagety po anglicku
Krabí pomazánka od Camm
Arašídové máslo
Pomazánka z uzeného masa
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Kuřecí prsa po asijsku
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Kokosovo-datlový koláč
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem