Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka s kokosem
Lahodný salát s uzeným lososem
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Domácí houskový knedlík
"Tataráček" z Romadůru
Rýžový salát / příloha
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Mrkvové smoothie s jogurtem
Krkovice se zelím
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem