Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené kuře
Eintopf s červenou řepou
Báječné máslové koláčky - nejen…
Houbová bramboračka
Kari placičky se sýrem a rýží
Banánové Margot řezy
Bageta se sýry - zapečená
Mrkvový dort Pedro
Kuřecí kari s mangem a rýží
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vaječný koňak
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasická zelňačka