Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová vánočka
Rychlokvašky mého manžela
Vdolky paní Slávky
Celerové placičky
Krkovička po cigánsku
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Lehký sirup z růží
Kuřecí prsíčka se žampiony
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Ořechy s krémem
Kakaové išelky
Rumové kuličky nepečené a snadné
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…