Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový kuba
Falešný vlašský salát
Hrachová polévka s domácími…
Angreštový pudink s černým rybízem
Majolková krkovička se sýrem
Kokosové řezy - krémové s polevou
Hovězí šuej ču
Ovesná kaše s banánem
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Marry Me Chicken
Perníčky
Vánoční perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem